5 ting du skal huske inden skiferien

Når du skal på skiferie, så er det en god idé at have styr på nogle praktiske ting, inden du rejser afsted. For at gøre det nemmere for dig, har vi lavet en liste med de 5 vigtigste ting, du skal huske, inden du tager afsted på skiferie.

1. Pak nødvendigt tøj

Det første du skal huske, er at pakke det rigtige tøj. Du skal have noget varmt tøj med, men det skal også være tøj, der er behageligt at have på, når du skal stå og ski. Husk også at pakke noget varmt tøj og skiundertøj, hvis det er nødvendigt.

2. Husk dit skiudstyr

Det andet du skal huske, er at pakke dit skiudstyr. Enten kan du vælge en flyverdragt eller jakke med tilhørende overtræksbukser. Uldent undertøj er også en utrolig god ting at have med, så du holder dig varm. Hvis du ikke har noget skiudstyr, kan du leje det på stedet, men det er ofte en god idé at have det med, så du er sikker på at have det, du skal bruge. En ting der er særlig god at have med på skituren er goggles. De beskytter dine øjne mod sne, når du løber ned af pisterne og er fuldstændig uundværlige at have med på skituren.

3. Husk forsikringen

Det er også vigtigt at huske at have styr på din forsikring, når du skal på skiferie. Hvis du ikke allerede har en rejseforsikring, så kan det være en god idé at tegne en, inden du tager afsted. På den måde er du sikker på at være dækket ind, hvis der skulle ske noget.

4. Husk at lade mobilen op

Du skal også huske at lade din mobil op, inden du tager afsted på skiferie. På den måde er du sikker på at have strøm til at tage billeder og videoer, og du kan også ringe til hjemmefra, hvis der skulle ske noget.

5. Husk at have kontanter med

Det sidste du skal huske, er at have kontanter med, når du tager på skiferie. Der er ikke altid mulighed for at bruge kort i de mindre butikker og restauranter, og det er derfor en god idé at have kontanter med. Desuden er det også smart at hæve den pågældende valuta til det land, som du skal rejse til. Det kan ofte spare dog for en del besvær.