Hemmeligheden bag Flotte Glatte Vægge

Vores hjem er selvfølgeligt noget vi indretter på en måde, der er helt og aldeles personlig. Hvis vi skal føle os hjemme et sted, så kan det kun ske ved, at vi lader vores personlighed skinne igennem. Det er selvfølgeligt fint, at tænke på andre mennesker, når man indretter og designer sit hjem. Man vil jo gerne have gæster på besøg, og de skal selvfølgeligt også føle sig komfortable i hjemmet. Det er dog vigtigt, at man ikke går alt for meget på kompromis. Hvis dit hjem udelukkende er indrettet efter at imponere andre mennesker, så vil det ikke føles særligt hjemligt. Det vil bare være en bolig: et sted uden personlighed. Du bør altså virkeligt komme i kontakt med dig selv, når du laver ændringer på dit hjem.

Hvilken farve du vælger at male dine vægge er en fuldt ud personlig beslutning. Her vil jeg mene, at du fint kan slippe fantasien fri, og vælge den ? eller de ? farver, der tiltaler dig mest. Når du har gæster på besøg, så er det ikke sikkert, at de ville have valgt den samme farve. Men det er ligegyldigt: dine gæster kan godt lide dig som person, og det betyder, at de også kan værdsætte dit hjem for værende en refleksion af din personlighed. Et godt hjem er altså et sted, hvor gæsterne ikke er et sekund i tvivl om, at det er dit hjem de befinder sig i. De kan genkende din personlighed, din stil og dine værdier i hjemmets udtryk.

Der er dog nogle helt basale ting, som er så udbredte, at de fleste forventer dem. Hvis du bryder med disse forventninger, så er det meget muligt, at folk vil finde det meget besynderligt. Hvis væggene eksempelvis ikke er helt ensfarvede, eller der er en masse skidt fanget under malingen. Det er noget der bare ikke føles rigtigt: og det er altså ikke rigtigt et udtryk for personlighed. Alle kan værdsætte en flot glat væg.

Det er heldigvis ganske simpelt, at sikre at væggen forbliver jævn og glat, når du maler den. Du skal bare bruge noget forankringsgrunder før du begynder at male. Forankringsgrunderen går nemlig ind, og skaber en ensartet overflade på væggen. Den binder samtidig eventuelt støv, så det ikke giver problemer når du maler. Ved at grunde væggen før du maler, gør du det altså nemt og ligetil, at lægge et flot og helt glat lag maling efterfølgende. Det er altså udelukkende et spørgsmål om, at gøre sit hjemmearbejde, før man kaster sig ud i selve malearbejdet.

Der skal altså være plads til personlighed i ens hjem. Man skal blot passe på med, at man ikke kalder skønhedsfejl for ?personlige præferencer?, blot fordi man ikke ved hvordan man undgår dem. Det tager ikke lang tid at læse sig til, hvordan brug af forankringsgrunder kan sikre én et flot og jævnt resultat.