Livet starter for enden af din komfortzone

Sidder du og kigger ud ad vinduet og overvejer at trodse det danske vejr, selvom det er koldt? Måske sidder du og drømmer om en trekkingtur i bjergene. Det kan også være dit næste eventyr er et besøg på nordpolen, hvem ved, du ved det! Men hvor end din destination går hen, er vejret altid en bekymring. Det er koldt, der er frostvejr, det sner, kan jeg mon holde varmen? Helt tilbage i gammel tid brugte vikingerne uld for at holde sig varm. Det blev hurtig en nødvendighed i vinterens kulde og man klippede derfor fårenes uld af for at bruge det som beskyttelse mod vind og kulde. Menneskets krop er designet til at holde os varm, men det er begrænset, hvor meget kulde den kan modstå helt alene, men her er det vigtigt med den helt rigtige påklædning. Så for at hjælpe din krop så meget som muligt, er det fordelagtig for dig at investere i tøj fremstillet af materialer såsom uld. Hvis du anvender tøj fremstillet i uld som beklædningsmateriale, hjælper ulden dig med at holde på din naturlige kropsvarme.

3 gode lejligheder til at benytte uldtøj fra Aclima

Din krop skal holde hele livet og uanset om du er eventyrlysten eller foretrækker at være hjemme i Danmark, vil din krop takke dig og du skal ikke bekymre dig om forfrysninger i hverken hænder, fødder eller lignende. Herved kan du i fulde drag nyde de små øjeblikke såvel som de store. Hos Aclima går de ikke på kompromis, og det burde du heller ikke. Deres tøj er fremstillet i den fineste uld, så du aldrig behøver at være i tvivl om kvaliteten. De fremstiller alt fra huer, strømper, bluser, bukser og meget andet. Her er du altid sikker på, at du kan klædes varmt på helt indefra og ud. Men hvornår er det egentlig en fordel at beklæde kroppen med uld?

Hvis du er på jagt..
Du ligger på jorden, den er kold og fugtig og du har fået øje på dit næste trofæ. Men da du skal indstille sigtekornet, kan du mærke dine hænder ryster og det er svært at stille skarpt. Det går ikke, du misser byttet og kan nu gå tomhændet hjem. Det er helt essentielt, at du kan fokusere og stille skarpt i sådanne situationer, hvor du kun har et forsøg, inden dyret forsvinder ud af syne. Med stor præcision skal du kunne nedlægge dyret og blandt andet derfor, er uldtøj en rigtig god idé, så du mindsker risikoen for komplikationer på din jagt.

Hvis du er på ferie..
Du elsker naturen, du elsker duften og de aromaer, der omfavner dig. Du er rejst til udlandet for sol og varme, men selv solen forsvinder for at hvile og belyse andre dele af verdenen og så bliver det nattekoldt. Du vil gerne suge alle indtryk til dig i den fremmede kultur, men det er svært, for du nyder ikke situationen i fulde drag, da det er koldt og du fryser. Undgå at situationer som denne opstår, hvis du er beklædt med uldtøj. Det er ikke sikkert, du får brug for det, men det skader ikke at pakke det i kufferten, da vægten er minimal og det let kan pakkes sammen til minimal størrelse.

Hvis du skal overnatte i naturen..
Vores moder natur er en fantastisk ting. Den er uforudsigelig og dermed kan du heller aldrig kende til vind, vand og andre vejrforhold. Måske er du et rigtigt friluftsmenneske og elsker at overnatte i naturen i din lækre dunsovepose og dit nye flotte telt. Alt dette er påvirkningsfaktorer, som er med til at give dig en god oplevelse, men hvis du skal udenfor om natten, er det praktisk med godt og varmt uldtøj, så du ikke kommer fra den varme sovepose og ud i nattens kulde.