Stilsikker friluftsbeklædning

Om du er friluftsmenneske eller bare en, som elsker streetwear, så er der et tøjmærke, der rager op. Et brand, som tiltaler de fleste fyre, hvad enten de er ekstremsport-udøvere, friluftsentusiaster eller dyrkere af streetmode. Et mærke, der laver tøj af høj kvalitet og med tanke på naturen. Hvad enten du skal have en sweatshirt, cap, dynejakke eller vest, så er det her du finder den høje kvalitet og det stilsikre valg.

Når du køber tøj fra The North Face, får du et produkt, hvor alt er gennemtænkt. The North Face har tænkt på dig længe før du viste, at der var noget at tænke over. Der er altid en løsning på de små, praktiske behov. Man oplever virkelig hvor intelligent designet produkterne fra The North Face er. Dette er formentlig en af hovedårsagerne til den store succes, som The North Face oplever. Og har oplevet igennem mange år. The North Face er et hæderkronet brand, som har tænkt på det hele.

Back in the sixties

The North Face blev grundlagt af de to bjergbestigere, Douglas Tompkins og Dick Klopp tilbage i 1966. De startede med at lave rygsække, men har med tiden udviklet et af de fineste brands for naturelskere. Navnet kommer af den nordlige side af et bjerg, som ofte er den sværeste at bestige. Der er tale om et brand, som tilgodeser behovet hos folk, der ude i ekstremerne.

Med en tårnhøj kvalitet og et virkeligt lækkert design, har The North Face efterhånden udviklet sig til også at være et tøjmærke for de stilsikre unge. Der er nemlig fed attitude i The North Face?s sikre design. Tøj fra The North Face sidder godt, er meget behageligt og praktisk, samtidigt med at det ser brandgodt ud.

Nyd livet

Med tøj fra The North Face kan du slappe af, uanset om du strejfer i gaderne eller er på vild ekspedition i sneklædte bjerge. Der er tænkt på dig. Der er tænkt for dig. Du vil opleve det igen og igen. Man føler sig tryg i tøjet fra The North Face. Det er kvalitet og gennemtænkt design fra yderst til inderst.